AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın'da 970 sözleşmeli sağlık personeli atanacağını açıkladı.

Aydın’da siyasetin en hareketli yaşandığı ilçe Köşk oldu Aydın’da siyasetin en hareketli yaşandığı ilçe Köşk oldu

Milletvekili Savaş, sağlık kadrosunun güçlenmeye devam ettiğini belirterek, 'Sağlık Bakanlığımız 2022 yılı için 45/A maddesine göre İlimize; 444 Tıbbi Sekreter, 183 Hemşire, 80 Ebe, 40 İlk ve Acil Yardım 39 Anestezi, 30 Röntgen Teknikeri, 7 Şoför, 27 Evde Bakım Teknikeri, 18 Fizyoterapist, 13 Diyetisyen, 15 Laboratuvar Teknikeri, 14 Psikolog, 9 Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri, Çocuk Gelişimci, Dil ve Konuşma Terapist, Fizik Tedavi, Odyometri, Ortopedi Teknikeri, Büro Personeli, Çevre Sağlığı, İş ve Uğraşı Terapisti (Ergoterapist), Perfüzyonist, Diyaliz, Podolog, Radyoterapi olmak üzere 970 sözleşmeli sağlık personeli kadrosu tahsis edilmiş olup; atanacak personellerle ilimiz sağlık ordusu güçlenmeye devam edecektir' dedi.

Savaş, 'Sağlık personelleri alımları KPSS puanları esas alınarak yapılacak olup; başvuruya ait takvim ve şartlar Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İnternet Web sayfasında yayımlanacaktır. Atanacak olan 970 sözleşmeli sağlık personeli Aydın'ımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun' dedi.