Şoför esnafı Başkan Çerçioğlu ile bir araya geldi Şoför esnafı Başkan Çerçioğlu ile bir araya geldi

Çektiği reklam filmi ile markasını tüm dünyaya duyuran Özmenderes Pide, Erasmus projesi kapsamında çeşitli ülkelerden Aydın'a gelen Avrupalı öğrencileri ağırladı. Özmenderes'in meşhur pidesini tadan öğrenciler lezzete tam not verdi.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın'da damak tadına güvenenlerin değişmez adresi olan ve zengin menüsüyle müşterilerine benzersiz tatlar sunan Özmenderes Pide, Avrupalı öğrencileri Efeler ilçesindeki Adnan Menderes Mahallesi'ndeki şubesinde misafir etti. Efeler'deki Hacı Celal Ortaokulu ile birlikte gerçekleştirilen Erasmus projesi kapsamında Aydın'a gelen Polonya ve İspanyalı öğrenciler Özmenderes'in tahinli başta olmak üzere pidenin eşsiz lezzetlerini tadına baktı. Özmenderes'in lezzetlerini beğenen Avrupalı öğrenciler, kendileriyle yakından ilgilenen İşletme Sahibi Mehmet Avcu'ya teşekkür etti.
'MUTLU VE GURURLUYUZ'
Avrupalı öğrencileri ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Özmenderes Pide İşletme Sahibi Mehmet Avcu, 'İşletmemize gelen Avrupalı öğrencilerimizi, Aydın'ımızın ünlü lezzetlerinden olan tahinli ve kıymalı başta olmak üzere kendilerine çeşitli pideler ikram ettik. Öğrencilerimiz, pidelerimizi çok beğendi. Özmenderes Pide olarak Aydınlı vatandaşlarımızın yanı sıra Avrupalı misafirlerimizin de tercihi olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz.' dedi. Öte yandan, Özmenderes Pide geçtiğimiz günlerde Efeler'deki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ile birlikte gerçekleştirilen Erasmus projesi kapsamında Aydın'a gelen Romanya, Estonya, Slovakya, İspanya ve Yunanistan'dan birçok öğretmeni mekanında ağırlamış, öğretmenler de Özmenderes'in lezzetlerini çok beğenmişti.