AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonucu için bir mesaj yayınladı.

Kendirlioğlu ; 'Demokrasi tarihimizin en görkemli zaferlerinden birine daha şahitlik etmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Seçim sürecinde Efeler, demokrasisine bir kez daha sahip çıkmıştır' dedi.

Dur ihtarına uymayıp kaçtı, jandarma yakaladı Dur ihtarına uymayıp kaçtı, jandarma yakaladı

'Demokrasi tarihimizin en görkemli zaferlerinden birine daha şahitlik etmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.'

Büyük Türkiye zaferimiz hayırlı olsun. Milletimiz bir kez daha en doğru kararı vermiş ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kalbinde başköşede yer verdiğini gösterdi. Bu seçimde kaybeden olmadı Efeler kazandı, Aydın kazandı ,Türkiye kazandı ve 85 milyon vatandaşımızın tamamı kazandı.
Aziz milletimiz bir kez daha 'Doğru Adam'la, Recep Tayyip Erdoğan'la Yola Devam' dedi. Milletimiz tercihini daha fazla kalkınma, daha fazla demokrasi ve Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullandı. Artık Türkiye Yüzyılı başlıyor.

Seçim sürecinde Efeler demokrasisine bir kez daha sahip çıkmıştır.14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde sandıklara akın etmiştir. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun sandığa giden tüm vatandaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyoruz.
Başta gecesini gündüzüne katan Aydın İl ve Efeler İlçe teşkilatımız olmak üzere Cumhur ittifakımızın ortakları, partilerimizin kıymetli teşkilat mensuplarına tarihin yazılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İfadelerini kullandı.