Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı

Efeler Mahallesi'nde Çevre yoluna kadar bulunan alana Zeybek mahallesinde bulunan Üçgözler şubesi bakarken, Çevre yolunun bir kaç sokak altında kalan Efeler Mahallesi'nde bulunan 1345 - 1347 Sokak'a Aytepe şubesi baktığı belirtildi. Gelen kargoların ilk önce Zeybek mahallesine ardından Denizli Yolu'nda yer alan İl Jandarma Komutanlığı'nın bulunduğu alanda yer alan Aytepe şubesine gittiği, ve Aydın'a 1 günden kısa sürede gelen kargoların tesliminin 3 güne kadar sürdüğü bilgisine ulaşıldı.


Ek olarak dağıtıma çıkan kargoların evde olunmaması sebebiyle teslim edilememesi durumlarında herhangi bir bilgi verilmeden, şubeye dönerek 'MÜŞTERİ KARGOSUNU ŞUBEDEN ALACAK' notu düşüldüğü iddia edildi.


Ayrıca mağduriyet yaşayan vatandaşlardan Aras Kargo müşteri hizmetlerinin ise söz konusu kargo şikayetleri ile ilgili süreçte, müşterilerin şikayetleri için yetkili kişilere aktarılacağı bildirilmesine rağmen, sürekli yaşanan sorunlara her defasında şikayetçi olunduğu halde herhangi bir çözüm üretme arayışına girilmediği iddiası, var olan şikayetler arasında dikkat çekecek durumda gözükmekte.


Müşteri Şikayetleri'ni yayınlayan Türkiye'nin en büyük sitesi olan sikayetvar.com üzerinde ise son bir kaç saat içerisinde Türkiye'nin farklı konumlarından benzer şikayetlerin bulunması ve Şikayet Var internet sitesi üzerinde puanı en düşük olan kargo firmasının Aras Kargo olması ise, iddiaların doğruluğunu niteler halde olduğunu gözler önüne sürmekte.