Aras Kargo Aydın'da Üçgözler şubesi başta olmak üzere kargo dağıtım, evden teslim alım gibi süreçlerde vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Üçgözler Şubesince kargo tesliminde bir çok gereksiz, mesnetsiz sebeplerle kargoları teslim etmeyen firma, adresten teslim edilmek üzere alınacak kargoları da gerekçe göstermeksizin teslim almaya gitmediği iddiaları ile gündeme geldi.

Müşteri hizmetleri ise konu ile ilgili arandığında hiç bir şekilde şikayetleri kabul etmediği ve şubeye ulaşılması yönünde bilgi verildiği belirtildi. Şubeye ait telefon numaraları üzerinden arandığında ya şubeye ulaşılamıyor yada internetten ulaşabileceğiniz bilgileri sizinle paylaşarak, durumu geçiştirdikleri kaydedildi.

Türkiye genelinde firmaya ait yüzlerce şikayet ise şikayet talebi alan internet sitelerinde cevapsız kaldığı gözlemlenmekte. Vatandaşlar kargo firmalarının bu ciddiyetsiz tavırları karşısında çaresiz kaldıkları gerekçesiyle, kargo firmalarını ilgilendirecek olan bir düzenleme yapılmasını talep ediyorlar.

Dur ihtarına uymayıp kaçtı, jandarma yakaladı Dur ihtarına uymayıp kaçtı, jandarma yakaladı