TFF 2.Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da yeni sezon öncesi alt yapıda görev yapacak antrenörler belli oldu. Teknik Direktör Osman Aktar'ın bir ay önce alt yapı koordinatörlüğü görevine gelmesiyle alt yapıda yeni bir yapılanmaya giden siyah beyazlılar yerel ve gençlik gelişim ligleri için tecrübeli isimleri göreve getirdi.


TECRÜBELİ EKİP
Yeni sezonda gelişim liglerinde U19, 17, 16 ve 15, yerel liglerde U14, 13, 12, 11 ve 10'da mücadele edecek olan siyah beyazlıların alt yapı kadrosunda U19'ları Birkan Duran, U17'leri Murat Angın, U16'leri Gürhan Sönmez, U15'leri Akif Kaya, U14'leri Mahmut Esin Girgin, U13'leri Murat Akkaş, U12'leri Deniz Yumurtacı, U11'leri Serkan Çevik ve U10'ları Özkan Çağırkan çalıştıracak. Yerel liglerden ise Yalçın Bilgiç sorumlu olacak.


'A TAKIMA OYUNCU KAZANDIRACAĞIZ'
Kulübün bünyesinde çalışan tecrübeli antrenörlerle birlikte gençlerin gelişimine katkıda bulunacaklarını belirten Alt Yapı Koordinatörü Osman Aktar, 'Nazilli Belediyespor özkaynak düzeninde atılım yapmaya karar verdi. Özellikle Nazillili yetenekli gençlerle başlayacağımız çalışmalarda en kısa sürede profesyonel takıma özkaynak düzenimizden oyuncu vereceğiz. Üç oyuncumuz geçen sezon sonunda profesyonel olmuştu. Bu oyuncuları örnek alarak diğer sporcuları A takıma kazandıracağız. Bizlerden destekleri esirgemeyen ve her türlü imkanları sunan Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan, Kulüp Başkanımız Ünal Önal ve yönetimimize teşekkür ediyoruz' dedi.

Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'de 3 oyuncu PFDK'ya sevk edildi


SEÇME YAPILACAK
Siyah beyazlılar yeni yetenekleri kulübe kazandırmak için 17 ile 13 yaşları arasında Türkiye genelinde oyuncu seçmesi yapacak. 4 Temmuz'da başlayacak olan seçmeler ise iki hafta sürecek. Alt Yapı Koordinatörü Osman Aktar, tüm Türkiye'den yetenekli gençleri kulübün bünyesinde barındırma hazır olduklarını söyledi.