Doğukan Alkan / (Efeler Haber) - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aydın'da düzenleyeceği büyük miting öncesinde AK Parti Aydın il binasının önüne dev pankart asıldı. İki vinçle tutturulan dev pankartta Kılıçdaroğlu süper kahraman olarak betimlendiği gözlemlendi.

Pehlivan’dan gençlere bireysel 25 GB internet sözü Pehlivan’dan gençlere bireysel 25 GB internet sözü

Geçtiğimiz süreçte AK Parti Aydın il binası duvarına asılan pankart, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı sonrasında polis nezaretinde indirilirken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün yapılan Aydın mitinginin hazırlıkları kapsamında CHP Efeler İlçe binasına asılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pankartının önüne AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından Tayyip Erdoğan'ın pankartı asılmıştı. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu'nun Aydın'da düzenleyeceği miting öncesinde bu kez dev bir pankart AK Parti Aydın İl Başkanlığı binasının önünde belirdi.

Söz konusu pankartın Kılıçdaroğlu'nun mitingi süresince AK Parti Aydın il binasının önünde kalacağı öğrenildi.

Bunun yanı sıra 21 yıllık Ak Parti iktidarında 81 vilayet ve ilçelerinde hiçbir AK Parti binasına böyle bir pankart asılmazken Aydın'da asılması kafalarda soru işaretine neden oldu. Partililerin ise bu olaya tepkili olduğu öğrenildi.