Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi

23-24-26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Uyuşturucu çeteleri ve organ mafyasından vergi alınsın' ve 'Çiftçiler önümüzdeki seçimde Ak Parti'ye oy verirseniz iki elim iki yakanızda olacak.' sözlerine tepki gösterdi.

AK Parti Aydın'da 23. 24. ve 26. dönemlerde Milletvekilliği görevinde bulunan Mehmet Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağlığından şüphe duyduğunu belirterek; ''Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?' Türkçe'de güzel bir deyimdir.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun son dönemki söylemleri karşısında bu deyim aklıma geldi. Bu söylemler Kılıçdaroğlu'nun danışmanları tarafından önüne not olarak konuluyor ve o yüzden konuşuyorsa, danışmanları Kılıçdaroğlu'na komplo kuruyor derim.

Yok eğer Kılıçdaroğlu kendisi söylüyorsa, Kılıçdaroğlu'na öncelikle nörolojik tetkik, tetkik temiz çıkarsa psikolojik terapi tavsiye ederim.' açıklamalarında bulundu.


'VATANDAŞIN OYUNA İPOTEK KOYAMAZSINIZ!'
Mehmet Erdem ayrıca, çiftçilere karşı yaptığı açıklamalar nedeniyle 'Kılıçdaroğlu 'Çiftçiler önümüzdeki seçimde Ak Parti'ye oy verirseniz iki elim iki yakanızda olacak.' dedi. Öğretmenlerden sonra şimdi de çiftçileri tehdit! Vatandaşın oyuna ipotek koyamazsınız!' ifadelerine yer verdi.