Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş Bozdoğan'da sandık kurulu üyeleriyle buluştu. Beraberindeki heyette Milletvekili Adayı Umut Tuncer, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Bacakoğlu ve teşkilat üyeleri katıldı.

Milletvekili Savaş konuşmasında şunlara değindi:

'Hep söyledik. 14 Mayıs'a giden süreçteTürkiye'yi ileri götürmek isteyenler ile geri götürmek isteyenlerin mücadelesine tanıklık edeceğimizi söyledik. Türkiye zenginleştirmek isteyenlerle Türkiye'nin muassır medeniyetler seviyesine ulaştırma hedeflerini durdurmak isteyenlerin mücadelesini göreceğimizi, tanıklık edeceğimizi söyledik. 14 Mayıs akşamı hem 21 yıllık hizmet ve eser siyasetimizin taçlandığı bir akşam oldu. Genciyle, yaşlısıyla hiç kimsenin kaybetmediği tüm Türkiye'nin kazandığı bir akşamdı. 14 Mayıs'ta milletimizin desteğiyle Cumhur İttifakı mecliste çoğunluğu elde etti. Milletin adamı, o güzel insan, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan da rakibine iki buçuk milyon fark attı.

Türkiye'de ki seçimlerin sonucu acaba ne olacak diye bütün dünyanın gözü bu seçimde idi. Tabi karşı tarafın adı millet olup da, milletin derdiyle dertlenmeyen o ittifak halkı yanıltarak şişirilmiş yalan anketlerle seçimi alacaklarını hem dışarıdakileri hem içeridekileri de inandırmışlardı ama milletimizin sağ duyusu sandıkların başına gittiğinde gereğini yaptı. Vatandaşımız dedi ki 'Ben istikrardan yana tavrımı koyuyorum, ben istikrar istiyorum, ben güçlenen, büyüyen Türkiye'nin yoluna devam etmesini istiyorum, doğru adamla doğru zamanda yola devam etmesini istiyorum' dedi. Bütün dünyaya bu mesajı verdi.'

'28 Mayıs yarım kalan seçimin tamamlandığı milat olacak'

Mustafa Savaş; '14 mayısta maçın ilk yarısını aşarıyla tamamladık. Şimdi maçın ikinci yarısı! İnşallah maçın ikinci yarısını da milletimizin desteğiyle başarıyla tamamlayacağız. 28 Mayıs, yarım kalan seçimin tamamlandığı milat olacak ve milletin adamı, o yiğit adam, güzel insan Recep Tayyip Erdoğan'ı 13. Cumhurbaşkanımız olarak çok yüksek bir oy oranıyla yolumuza devam edeceğiz.

Pehlivan’dan kadınlara 150 bin lira hibe desteği Pehlivan’dan kadınlara 150 bin lira hibe desteği

Bu sonucun alınmasında 21 yıldan bu yana AK Parti'nin girdiği her seçimde sandıktan birinci çıkmasında sizlerin büyük katkısı var. Sizlerin verdiği destek ve güç sayesinde AK Parti bugünlere geldi. Karşımızdakileri görüyorsunuz. Milli iradenin üzerine gölge düşürmek için her şeyi yapıyorlar. Seçimi açık ara geri bitirmelerine rağmen suyu bulandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

İnşallah 28 Mayıs'ta milletimiz bunlara fırsat tanımayacak. Sandıklara hep beraber sahip çıkarak 28 Mayıs'ta da aynı şekilde sandık görevlilerimiz, okul sorumlularımız, müşahitlerimizle 14 Mayıs'ta olduğu gibi milletimizin iradesine sahip çıkacağız.' dedi.